2011. augusztus 17., szerda

Ármina

Nagyon régen lógok már ezzel a bejegyzéssel, most végre megszületik. :)

Árminával a blogomon keresztül ismerkedtem meg, tolltartót szeretett volna saját készítésű szappanért cserébe. Sikerült megegyeznünk, pont kapóra jött, mert Anyukámnak akkor volt a szülinapja, és az ajándék mellé megkapta még Ármina levendulás szappankáit is. :)

Aztán onnantól kezdve nem volt megállás. Magamnak is szerettem volna, neki pedig újabb tolltartó, mobiltok, gyurmanyaklánc és medál tetszett meg. Így azóta csakis az ő szappankáival fürdöm, mostanság épp a paradicsomossal, ami különösen tetszik, mert a kis darabokról egészen bőrradíros jellege van.

Aztán kaptam én még isteni finom illatú testápoló olajat is Tőle, és a jelenlegi kedvencemet: a Niveás tégelybe töltött citromos ajakbalzsamot. Mmmmm, de imádom!!! És olyan selymesen puhává varázsolja az ajkakat, hogy csuda!

Kukkantsatok be Hozzá a Blogjá-ba, ahol olvashattok leírásokat, elkészítési módokat és nagyszerű tippeket is mindenféle házi kencéhez.5 megjegyzés:

 1. Ezúton megjegyezném hogy először Te kerestél meg a blogomban úgy hogy: "Írnál egy levelet szappan-tolltartó cserében a ... címre?" vagy valahogy így ;) A kép jó lett! :)

  VálaszTörlés
 2. Megjegyzeném, hogy ezt azért tettem, mert írtál egy megjegyzést, hogy szeretnél Te is tolltartót, de cserébe csak szappankát tudnál adni! :P Vigyázz, rák a csillagjegyem, mindent megjegyzek a múltból...:D

  VálaszTörlés
 3. Kérdééésem, én is szívesen cserélgetnék veled ha te is benne vagy <3 Szabad Szabad? Neiko/Csilla voltam :)

  VálaszTörlés
 4. Írj nekem mailt ez ügyben, légyszi, és megbeszéljük! (de gyurmázni én is szoktam, úgyhogy nem mondom biztosra)

  VálaszTörlés