2011. július 27., szerda

Madárkák

A héten, ahogy ígértem, minden napra jut valami új. Meska boltomat is minden nap 2 termékkel fogom tölteni még júliusban, amíg tart a NINCS POSTA AKCIÓ! :)

És közben érdemes facebookon is kedvelni az oldalam, mert 100-nál játszunk, még hozzá a szavazatok alapján úgy tűnik, hogy több nyeremény lesz!Mai mutogatni valóm egy mobiltok és egy neszi. 13-án volt a szülinapom, és Kriszti, akivel olyan sokat üzleteltünk már, meglepett egy darab csodás amerikai anyaggal, amit feltétlen ki kellett próbálnom.Még több dolog van betervezve vele, de ezúttal nem varrás. Előrebocsátom akkor, hogy egy meskás lánnyal közösen több etsy boltból is rendeltünk, több technikát fogtok látni tőlem hamarosan. Kettőnél fel fogom használni ezeket az édes kis madarantyúkat is. :)
6 megjegyzés:

 1. De jók lettek ezek a madárkásak!!!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szépek! Imádok mindent, ami lila :)

  VálaszTörlés
 3. Imádom a lilát, nagyon szépek az új munkáid is!Sajnos most le vagyok maradva kicsit, a játékra is elég későn jelentkezem, de még időben, mert sajnos elromlott a számítógépem. :( Összejönnek most a dolgok...De azért amikor tudok a barátomtól benézek hozzád! :)

  VálaszTörlés
 4. De kedves vagy Noémi, köszönöm a dicséretet és a mindig kedves szavakat!

  VálaszTörlés