2011. június 6., hétfő

Csere Nitával

Már nem először! :) A Magyar Postáról nem szeretnék hosszasan értekezni, mert oldalakon keresztül tudnám írni, mennyire haragszom rájuk, hogy eltüntetnek leveleket, eddig azonban csak az általam küldöttekkel volt gond (amikor még nem ajánlottan küldtem), most viszont úgy jártam, hogy amit Nita már több, mint egy hónapja küldött nekem, azóta sem került meg. :(( Ami azért is szomorú, mert sokat dolgozott vele, egyedi kérésemre készített gyönyörűséges rózsa nyaklánc szépséges gyöngyökkel kombinálva és egy gyűrű is volt még mellé.

Nagyon aranyos volt, mert küldött nekem mást: választhattam, és ezért a gésababáért nagyon odavoltam, úgyhogy nagyon örülök, hogy nekem adta. Arról már nem is szeretnék bővebben bosszankodni, hogy ketté törve érkezett a feje és a teste, megragasztottam. :SEzeket készítettem Neki cserében: egy fényképező- és egy mobiltokot.

2 megjegyzés:

  1. Te jó ég...Nagyon bosszantó, hogy hogyan kezelik az ember postáját...:S Különben nagyon édes a baba, be is néztem Nitához, és ő is nagyon ügyes. A két tok pedig nagyon szép lett! Bár én nem vagyok oda a rózsaszínért, de maga az ötlet tetszik, főleg a kis masnik! :)

    VálaszTörlés
  2. :) Örülök, ha tetszenek a munkái, szerintem is nagyon szépek!!!
    Köszönöm, a tokok is Nita ötletei voltak, meg a masni is. :D Szerintem aranyos lett.

    VálaszTörlés