2011. március 31., csütörtök

A nyertes......


...pedig nem más, mint a 4. játékos, plcbgrl :)! Gratulálok neki! A többieknek pedig köszönöm szépen a részvételt, és ne csüggedjetek, mert hamarosan (a névnapom alkalmából) ismét játszhattok velem.

7 megjegyzés:

  1. Gratulálok a nyertesnek! ^^

    Igen, az az unikornisos szoknya nekem is egy nagy szerelmem, de sajnos elég drága. T_T Derekat kell lemérni, én úgy láttam, hogy kb. 72 centis derékig jó, ami elég kicsi, de ha van benne gumírozás akkor nyúlik nagyobbra is, és én úgy láttam, hogy van benne gumírozás, szóval olyan 80-85 cm derékig biztosan jó. :) Írj, még, ha bármi kérdésed van, szívesen segítek! ^^ S köszi, hogy kiraktad a blogomat, én is kiraktalak Téged. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a gyors választ! Szerintem akkor megmarad álomnak. :) A többi szuper cucc honnan van, azt még megkérdezhetem? Pl. az a ruha, amit eladtál (unikornisos halvány kék) Nagyon tetszik az is! Meg a kiegészítők....

    VálaszTörlés
  3. Még nem adtam el, úgyhogy ha érdekel, akkor felpróbálhatod valamikor. :) Amúgy BL-ről szoktam leginkább rendelni, de itt egy blog, ahol egy csomó mindent elolvashatsz erről a stílusról: http://beibii.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  4. Hűűűűhaa! :):):):) Nagyon nagyon köszönöm, hoyg játszhattam, és nagyon nagyon boldog vagyok, hogy nyertem! Imádom amiket csinálsz, és nagyon meglepődtem, hogy még több általad készített szépséggel leszek gazdagabb! :) Már így is mindenkit lenyűgöztem a környezetemben a tolltartómmal, a gyűrűmmel, meg mindennel, amit a 'pif'-re küldtél! :) Köszönööm! :):)

    VálaszTörlés
  5. Azt elfelejtettem kérdezni, hogy elküldjem-e a címemet, vagy még megvan? :)

    VálaszTörlés
  6. Megvan, ha mehet Kurityánba :)
    Nagyon örülök, hogy örülsz! Gratulálok!!!

    VálaszTörlés
  7. Igen, jöhet! :) Köszönöm széépen! :):)

    VálaszTörlés