2010. augusztus 28., szombat

Anyuci névnapja...

...31-én van, de én a napján Pesten leszek, így családilag előbb megköszöntöttük. Szeretett volna egy olyan nesszeszert kapni, amibe beleteheti a táskája mélyén szanaszét rejtőző dolgokat. Amikor ezt mondta, arra gondoltam, hogy egyértelmű, nem is kérdés, hogy miként oldjuk meg, ejjkukktól kell rendelni vami csoda tárolót. Aztán arra jutottam, hogy kap több kisebbet (PunkyJazz, Ejjkukk), és egy lehet, hogy kevésbé szépet, de nagyot, amit én készítek saját kezűleg (nem varrógéppel!). Nagyon örült, mindennek meglett a helye! :) Ja, és neki ajándékoztam az ő kedvenc, általam csomózott karkötőjét is!

Kár lenne elrontani a bejegyzést, de némi kesergés is úrrá lett rajtam. Került volna még rá NescaDesing horgolt virágaiból, ha!!! megérkezett volna a csomag! :( Több, mint egy hónapja nem érkeztek meg a cserélt termékek, két hete nagy nehézségek árán felvette a telefont, és azt mondta, visszament a posta, feladja újra. Azóta sem jött meg, telefont nem veszi fel, bejelenteni már nem tudom, én pedig elküldtem cserébe neki egy 1800 Ft-os neszit, egy 700 Ft-os zsepitartót, egy 800 Ft-os rózsás karkötőt, egy 600 Ft-os csomózott epres karkötőt, és pár ejjkukktól vett epres gombot :S!










9 megjegyzés:

  1. Szia!
    Tegnap találtam rád és nagyon örülök.:))) Szépeket készítesz. Látszik rajtuk a sok munka és szeretet. Azonban amit írsz elkeserít. Nem jelentkezett a csere tárgyakkal az illető? Nem is értem, hogy emberek hogyan képesek ilyet megtenni. Ráadásul egyre több helyen olvasni hasonlóakat. Fel a fejjel! Hidd el, azért vannak még kedves emberek. :)))

    VálaszTörlés
  2. Szia Eszti! :)

    Köszönöm szépen a kedves szavakat, és azt is, hogy követsz! :D
    Én sem tudom felfogni, de ha ő tényleg örülni tud a dolgoknak, amik küldtem (telefonban mondta, hogy imádja őket, használja, most én vagyok a kedvenc készítője), akkor legyen vele boldog. Naiv voltam úgy látszik, pedig voltak intő jelek is. Pl. arra hivatkozott, hogy fotós fotózz a termékeit, ezért nem tud képet küldeni az elkészült cseretermékről...mára eltűnt a bemutatkozó szövege, és a termékei is, már csak, mint vásárló van a Meskán....

    VálaszTörlés
  3. Hú de tetszik!!! Kell neked egy varrógép!

    VálaszTörlés
  4. Szia Zitus!
    Döbbenten olvastam, hogy mi történt a csereberés csajjal. Elképesztő. Kíváncsi vagyok, hogy ő mit gondol erről... de gondolom lapulni fog.
    Sajnálom, hogy így alakult :(
    Anyukádat Isten éltesse! :)

    VálaszTörlés
  5. Detti! :DD Olyan aranyos vagy, hogy ezt mondod! El sem tudod képzelni, mennyire szeretnék megtanulni varrógéppel varrni. Csak legyek túl ezen a húzós szakgyakos-szakdogás időszakon!

    Ági! :)Én is kíváncsi lennék, ha felvenné a telefont, vagy visszahívna...de már tudom, mit fogok csinálni! Szépen kiszámlázom neki a termékeket, és közlöm vele, hogy ha nem fizeti ki x napon belül, feljelentem! Szerintem meg fog ijedni a 17 éves fejével. De ha nem, akkor házhoz megyünk Imivel :))) ilyesztően hangzik, mi?

    VálaszTörlés
  6. ja és írok róla 6 negatív megjegyzést /4 "eladott" termékem, kettő tőle "vett"/ (sosem csináltam még ilyet), ami 50%-ra lehúzza ez eddigi (6 db) pozitívat!

    VálaszTörlés
  7. Na, akkor tudod azért értékelni? Mindenképp tedd meg!

    VálaszTörlés